Tudor Sisu – din nou la inchisoare

Unii pur şi simplu nu învaţă nimic din greşelile pe care le fac… …sau doar sunt proşti! Probabil că aţi afla deja că: Magistraţii Tribunalului Bucureşti l-au condamnat  pe Tudor Sişu, fost component al trupei „La Familia“, la patru de închisoare cu executare pentru trafic şi consum de droguri. Tudor Sişu a fost trimis în judecată, în noiembrie 2006, alături de alte 17 persoane, sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

Se pare că învinuiţii vindeau heroină, cocaină şi ecstasy, ei fiind principalii furnizori de stupefiante în mai multe zone din Bucureşti. Este pentru a doua oară când băieţaşul este condamnat la închisoare. Fostul “la familist” a mai fost condamnat la trei ani închisoare pentru deţinere, trafic şi consum de droguri. Atunci a executat doar doi ani fiind eliberat pentru bună purtare în 2005. Dar buna lui purtare n-a durat mult, pentru că un an mai târziu a fost arestat din nou sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc, iar acum şi-a primit condamnarea: alţi patru ani la mititica.

Sişu obişnuia să-şi spună povestea vieţii prin intermediul melodiilor. În fiecare vers se regăsea câte o faptă inpirată din vaţa reală. Fostul component al trupei „La Familia“ a fost condamnat, ieri, la patru de închisoare cu executare pentru trafic şi consum de droguri.

„Nu mă aresta dumnule poliţist/ Nu mă duce la tribunal că e trist/N-am făcut aproape nimic ilegal/Şi cu bani scapi de puşcărie într-un final“, acesta este referenul din piesa „Gangsta sheet“ cântată de rapper, alături de Puya şi Cabron. În aceeşi piesă, Cabron parcă îi adresează judecătorului câteva cuvinte. „Domnule judecator fii bun, dom dom/Ca să scoată Sişu un album“.

„Iţi place energizantu, vodka/Pe masă pune coca/Sunt lângă tine/la fel de tare ca şi roca“, sunt versurile din piesa „Sânge din sânge“.

O altă piesă cu un mesaj foarte clar este „Am nevoie de o pastilă“: „Am nevoie de-o pastilă care să mă adoarmă într-o garsonieră şi să mă trezească într-o vilă/ Apoi am să iau încă o pastila şi am să mă trezesc cu trei prieteni undeva într-o maşină/Încă o pastilă, sunt în drum spre trecut şi privesc la filmul vieţi cu volumul dat pe mute“.

În piesa „Strada mea pe beat“, Sişu descrie cum fumează el. „Fumam iarbă de parcă n-am mai fumat niciodată/Şi n-o să mai avem ocazia altă dată de fiecare dată sau de parcă/Ştim, că n-o să putem să fumăm asta pe lumea ailaltă/De-asta de fiecare dată o ardem de parcă n-o s-o mai fumam vreodată“.

Sa vedem si videoclipul melodiei despre care am vorbit atata :
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: